Home » Wie zijn wij

Over verhuis-gids.nl

Verhuis-gids.nl is een website waarop je een overzicht van alle verhuisbedrijven in je regio vindt. Op deze website vind je handige recensies en bieden we bovendien een complete gids vol informatie, tips en aandachtspunten aan. Op deze manier kun je jezelf goed voorbereiden op de verhuizing. Er zijn een hoop artikelen te vinden over de kosten en artikelen over verhuizers.

Via de offerteservice word je gekoppeld aan een verhuisbedrijf bij jou in de buurt. Naast dat deze service gratis, is die ook geheel vrijblijvend waardoor je nergens aan vast zit.Hoe kunnen we je helpen?

Onze tekstschrijvers en het serviceteam kunnen je helpen op verschillende vlakken: allereerst helpen we met het vinden van verhuisbedrijven bij jou in de regio. De verhuisbedrijven zijn handmatig geselecteerd door ons serviceteam. Met de recensies van eerdere klanten krijg je een goed beeld van de kwaliteit en de werkzaamheden van de bedrijven. Wanneer je gebruik maakt van onze offerteservice ontvang je maximaal 5 gratis offertes, hierdoor kun je wel tot 40% op de kosten besparen. Tot slot bieden we je een handige gids met veel prijsinformatie.

1900+ verhuisbedrijven

Meer dan 1900 bedrijven verzameld op Verhuis-gids.nl

150+ recensies

Meer dan 150 recensies door bezoekers over verhuisbedrijven

15.371 offertes

Ruim 15.371 mensen gingen je voor en ontvingen gratis offertes

Op deze manier vergelijk je gratis offertes

Ben je op zoek naar een geschikt verhuisbedrijf? Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je onze gratis offerteservice gebruikt.

  • Stap 1: vul het offerteformulier in en geef je wensen duidelijk aan.
  • Stap 2: je ontvangt zo snel mogelijk meerdere offertes van verhuisbedrijven bij jou in de buurt. Maximaal 5!
  • Stap 3: vergelijk de offertes met elkaar. Hier kan best wat verschil in zitten.
  • Stap 4: kies nu zelf een expert met het beste aanbod!

Wie zijn wij?

Verhuis-gids.nl is opgezet in 2018, met als doel om alle verhuisbedrijven in Nederland te verzamelen. Zo is er een handige bedrijvengids ontstaan, waardoor de zoektocht een stuk makkelijker wordt. Het is niet alleen een voordeel voor de klant, maar ook voor het bedrijf. De online vindbaarheid van de verhuisbedrijven gaat namelijk omhoog.

Zo komen we tot de informatie op Verhuis-gids.nl

Met ruim 10 jaar ervaring in de verhuisbranche en het contact met verschillende verhuisspecialisten weten we als geen ander welke informatie belangrijk is voor de websitebezoeker. Naast informatie bestaat Verhuis-gids.nl ook uit een bedrijvengids. Het is handig om te weten dat niet alle verhuisbedrijven zijn opgenomen in deze gids.

De redactie van Verhuis-gids.be bestaat uit een viertal tekstschrijvers met ruime ervaring binnen deze branche. De kennis wordt vergaard uit het contact met verhuisbedrijven, onderzoek en affiniteit met de branche.


Onze missie

Kennis en informatie delen


Bezoekers voorzien van uitgebreide en up-to-date info over verhuisbedrijven.

Transparante dienstverlening


De zoektocht naar het beste verhuisbedrijf zo vlekkeloos mogelijk laten verlopen.

Vindbaarheid vergroten


De online vindbaarheid van lokale verhuisbedrijven vergroten.

Nog hulp nodig?

Heb je toch nog hulp nodig? In het onderstaande blok vind je meer informatie.

Kom in contact met Verhuis-gids.nl: