Vind een verhuisbedrijf bij jou in de buurt!

Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten!

Gratis - Vrijblijvend

Verhuizers

Verhuizers inhuren voor jouw verhuisdag? Met de hulp van een vakman weet je zeker dat jouw verhuisdag zo soepel mogelijk verloopt. Dit bespaart je veel stress, energie en waarschijnlijk spierpijn! Verhuizer gezocht?

Start gratis offerteaanvraag!

Je ontvangt dan zo snel mogelijk prijsopgaven van verhuizers uit jouw regio. Vergelijk en kies de vakman met het beste aanbod om te besparen op de kosten!

Op deze pagina lees je meer over de werkzaamheden die verhuizers aanbieden. Je leest wat verhuizers inhuren kost en hoe je het beste een erkende verhuizer vindt!

Waarom verhuizers inhuren?

Het inhuren van verhuizers heeft een aantal voordelen. Verhuizers zijn professioneel en ervaren, waardoor de verhuizing minder tijd in beslag neemt. Het scheelt jouw tijd en stress. Daarnaast beschikken verhuizers over geschikte vervoermiddelen, zodat jouw inboedel efficiënt en veilig wordt vervoerd. Jouw inboedel is tijdens de verhuizing verzekerd tegen schade.

De grootste voordelen van verhuizers inhuren:

  • De verhuizing verloopt sneller: het inhuren van een verhuisbedrijf scheelt tijd. De verhuizers zijn professioneel en ervaren.
  • Verhuizers beschikken over geschikte vervoersmiddelen.
  • De inboedel is tijdens de verhuizing verzekerd tegen schade.
  • Een verhuizer geeft tips en persoonlijk advies.

Verhuizers inschakelen? Gratis offertes vergelijken!

Wat kost een verhuizer?

Het gemiddelde uurtarief van een verhuizer ligt rond de €30,- tot €40,-. Wil je twee verhuizers inhuren, dan betaal je dus het dubbele: €60,- tot €80,- per uur. Houd er rekening mee dat de prijzen van verhuizers onderling verschillen. Door verhuizers te vergelijken weet je zeker dat jij de beste prijs betaalt!

Wil je een verhuizer inclusief een verhuiswagen inhuren? Dit kost ongeveer €65,- per uur. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een verhuiswagen met meerdere verhuizers in te huren. Voor elke extra verhuizer kun je dan rekenen op een uurtarief van ongeveer €30,- tot €40,-. Lees hier meer over de verhuiskosten.

Kosten verhuizers 2024

Omschrijving Gemiddelde uurtarieven*
Verhuizer €30,- tot €40,-
Verhuizer + verhuiswagen €65,-

*Dit zijn gemiddelde tarieven incl. btw. Vraag gratis offertes aan en bespaar.

Besparen op de kosten van een erkende verhuizer?

Vergelijk verhuizers en kies de vakman met het beste aanbod!

Wat doet een verhuizer?

Verhuizers zijn in te zetten voor heel veel verschillende werkzaamheden. Jij kiest zelf voor welke verhuisdiensten jij verhuishulp inschakelt. Zo bepaal je zelf hoe je dag eruitziet en hoeveel je uitgeeft aan het verhuisbedrijf.

Je kunt natuurlijk je verhuizing helemaal uitbesteden aan een verhuizer. In dat geval komt de verhuizer ’s ochtends bij je langs, begint hij met inpakken en laadt hij de inboedel in de verhuiswagen. Hij vervoert dit naar de nieuwe woning en pakt daar alles voor je uit. Dit is voor jou het meest zorgeloze, omdat je praktisch niets meer hoeft te doen.

Natuurlijk is dit niet voor iedereen een optie. De verhuizing helemaal uitbesteden is kostbaar. Bovendien is het logisch als je zelf ook betrokken wilt blijven bij je verhuizing. In dat geval kun je ervoor kiezen om enkele diensten uit te besteden. Zo profiteer je toch van de kennis en ervaring van een verhuizer waardoor je verhuisdag zo vlot mogelijk verloopt.

Welke diensten zijn dit?

Je kunt een verhuizer onder meer inzetten voor meubeltransport, gebruik maken van de montageservice of een verhuislift inclusief bestuurder huren. Andere werkzaamheden die een verhuizer aanbiedt zijn meubelopslag, piano’s verhuizen en een wasmachine vervoeren.

verhuizers

Verhuizer voor particuliere verhuizing

Een verhuizer gezocht voor jouw particuliere verhuizing? Bij particuliere verhuizingen zijn de adviezen en tips van een professioneel verhuizer enorm waardevol. Hij kan ook de benodigde materialen leveren. Deze huur je, dus je levert het na je verhuizing weer in bij het bedrijf. Hierdoor blijf je dus niet met oude verhuisdozen zitten! Het voordeel hiervan is dat je zelf ook niks hoeft aan te schaffen.

Een verhuizer is in te zetten voor grote- en kleine particuliere verhuizingen, voor seniorenverhuizingen en internationale verhuizingen.

Verhuizers voor bedrijfsverhuizing

Het is heel slim om een verhuizer in te schakelen voor een bedrijfsverhuizing. De verhuizer denkt met je mee en stelt samen met jou een concreet plan op. Bedenk wanneer jij je bedrijf wilt verhuizen en wat de beste dag hiervoor is: een bedrijfsverhuizing in het weekend is zeker mogelijk! Zo voorkom je zoveel mogelijk stilstand van het bedrijf.

Je kunt je bedrijfsverhuizing op verschillende manieren organiseren. Je kunt het volledig uitbesteden aan verhuizers, maar het is ook een optie om je werknemers in te schakelen. De verhuizer levert de verhuisdozen, labels en inpakmateriaal en alle medewerkers pakken aan het einde van de dag zelf hun spullen in. De verhuizer zorgt ervoor dat dit op het nieuwe kantoor direct op de goede plek staat.

verhuizers inhuren

Verhuizers inhuren: hierop moet je letten!

Wil je verhuizers inhuren? Hoe vind je nu een betrouwbare en goedkope verhuizer? Het is slim om te weten dat er grote prijsverschillen zitten in verschillende verhuisbedrijven. Daarom is het altijd verstandig om verhuizers te vergelijken: zo vind je gemakkelijk en snel een vakman in de buurt en weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

Let op: sommige bedrijven rekenen een toeslag voor een verhuizing in het weekend, terwijl andere verhuizers hier geen extra toeslag voor rekenen. Vraag jezelf dus af op welke dag je wilt verhuizen!

Het is ook slim om te kijken naar een verzekering: zit deze bij de verhuisdienst inbegrepen en zo ja: dekt deze je inboedel voldoende? Wil je weten waar je nog meer op moet letten? Lees dan verder op consumentenbond.nl.

Verhuizer inschakelen bij jouw verhuizing?

Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot wel 40% op de verhuiskosten!

Erkende verhuizers of niet?

We raden je altijd aan om een erkende verhuizer in te schakelen. Waarom? Een erkende verhuizer biedt vaak meer zekerheid. Allereerst omdat ze een garantiecertificaat afgeven. Dit betekent dat de verhuizing sowieso doorgaat, ook als het verhuisbedrijf voor die tijd failliet gaat. De verhuizing wordt dan overgenomen door een andere erkende verhuizer.

Daarnaast is je inboedel verzekerd tot een bedrag van €100.000,-: dit voordeel heb je niet als je een niet-erkende verhuizer inschakelt! Bij erkende verhuisbedrijven is er bovendien geen eigen risico, wat je bij niet-erkende verhuizers wel hebt.

Waarom een erkende verhuizer inhuren:

  • Je ontvangt een garantiecertificaat
  • De inboedel is verzekerd tot €100.000,-
  • Er is geen eigen risico

Goedkope verhuizer inhuren? Zo bespaar je op de kosten!

Een verhuizer inhuren duur? Dat hoeft helemaal niet! Maak gebruik van één of enkele verhuisdiensten om de kosten laag te houden, en pak zelf je inboedel in. Soms is het ook slimmer om twee verhuizers in te huren, omdat je dan sneller klaar bent. Dat is zeker bij een grote verhuizing het overwegen waard. Daarnaast raden we je aan om de prijzen van verhuizers met elkaar te vergelijken. Zo bespaar je tot wel 40% op de kostprijs!

Zo bespaar je op de kosten van een verhuizer:

  • Schakel twee verhuizers in voor jouw verhuizing: zo ben je sneller klaar en worden er minder uren in rekening gebracht.
  • Schakel een verhuizer in voor bepaalde verhuisdiensten en pak zelf je inboedel in.
  • Vergelijk de prijzen van verschillende verhuizers en kies de vakman met het beste aanbod.

verhuizer

Verhuizers gezocht? Vergelijk gratis offertes!

Verhuizers gezocht voor jouw verhuizing? Schakel een professionele verhuizer in zodat je zeker weet dat je verhuisdag vlekkeloos verloopt. Vergelijk meerdere verhuizers zodat je zeker weet dat je niets te veel betaalt.

Start nu je gratis offerteaanvraag.

Je ontvangt zo snel mogelijk gratis prijsopgaven van verhuisbedrijven uit je eigen regio. Kies het bedrijf met het beste aanbod om tot wel 40% op de verhuiskosten te besparen! Deze aanvraag is gratis en vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Start daarom vandaag nog met vergelijken en bespaar!

Gratis offertes vergelijken!