Vind de beste verhuizer in Hoofddorp

Kom gemakkelijk en snel in contact met een verhuisbedrijf uit Hoofddorp en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisbedrijven Hoofddorp

Top 16 verhuisbedrijven in Hoofddorp

Compleet overzicht van alle verhuisbedrijven in Hoofddorp

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Verhuisbedrijf Hoofddorp gezocht?

Je zoekt een verhuisbedrijf in Hoofddorp? In deze bedrijvengids vind je een compleet overzicht van alle verhuisbedrijven uit Hoofddorp. Iedere verhuizer heeft een eigen bedrijfspagina met o.a. openingstijden, adres- en contactgegevens.

Via de offerte-service vergelijk je Start nu je gratis offerteaanvraag. Maak gebruik van deze service en vind snel een erkende, scherp geprijsde verhuizer uit Hoofddorp.

Een verhuisbedrijf kan je veel werkzaamheden uit handen nemen om je verhuizing zo zorgeloos mogelijk te maken. Denk aan het inpakken, het monteren en demonteren van meubels, ophangen van verlichting of de tijdelijke opslag van je spullen. Aan deze werkzaamheden zit uiteraard een prijskaartje. Tip: Wil je zo goedkoop mogelijk verhuizen? Voer dan zoveel mogelijk werkzaamheden zelf uit.

Over Hoofddorp

Hoofddorp is een plaats in Noord-Holland met 73430 inwoners bestaande uit 36401 mannen en 37029 vrouwen. Per 1881 huishoudens is er 1 verhuizer beschikbaar.

Overzicht van de top 16 verhuisbedrijven in Hoofddorp

Bespaar op de verhuiskosten. Vraag gratis offertes aan!


verhuisbedrijf Hoofddorp

Vind een verhuisbedrijf uit Hoofddorp!

Als je ooit verhuist met de hulp van een verhuisbedrijf uit Hoofddorp dan wil je nooit meer anders: je hoeft geen zware dozen te tillen, krijgt zelfs hulp met het inpakken of het monteren van je meubels. Wil jij ook zorgeloos verhuizen?

Start gratis offerteaanvraag!

Na je aanvraag ontvang je meerdere offertes van verhuisbedrijven in jouw regio. Kies de beste prijs en bespaar zo gemakkelijk tot wel 40% op de kostprijs!

Benieuwd wat verhuisbedrijven voor jou kunnen betekenen? We geven je hier meer informatie over de vele verhuisdiensten waar je gebruik van kunt maken. Natuurlijk lees je wat het inhuren van verhuizers ongeveer kost én geven we je hele handige bespaartips!

Verhuisbedrijf gezocht?

Via deze bedrijvengids vind je gegarandeerd een geschikte verhuizer uit Hoofddorp en omgeving.

Gratis verhuis offertes

Vergelijk gratis offertes van verhuisbedrijven uit je regio. Zonder verplichtingen.

Bespaar tot 40%

Door de offertes van de verhuizers te vergelijken kun je tot wel 40% op de kostprijs besparen!

Wat doet een verhuisbedrijf?

Een verhuisbedrijf neemt alle zorgen rondom jouw verhuizing weg. Je kunt gebruik maken van verschillende verhuisdiensten, zodat je zelf kiest hoe jouw dag eruitziet. Besteedt de verhuizing bijvoorbeeld van A tot Z uit aan een erkende verhuizer, zodat je zelf achterover kunt zitten.

Help je liever mee?

Kies dan één of enkele verhuisdiensten die jouw dag makkelijker maken. Met de inpakservice helpen de vakmannen met het in- en uitpakken van je verhuisdozen. De vakmannen labelen alles heel goed: dit bespaart jou veel tijd en energie. Eén klus die je het beste uitbesteedt is meubeltransport. Zo helpen de verhuizers mee met het tillen van de zware meubels en verhuisdozen en vervoeren zij dit (verzekerd tegen schade) naar je nieuwe woning.

Dit zijn de belangrijkste werkzaamheden van een verhuisbedrijf in Hoofddorp:

 • Verhuisdozen in- en uitpakken
 • Meubeltransport
 • Goederenopslag
 • Montageservice
 • Liftservice
 • Klusservice

verhuizers inhuren Hoofddorp

Verhuizers inhuren: de voordelen

Het is altijd slim om verhuizers uit Hoofddorp in te huren als je gaat verhuizen. Dit scheelt je veel stress, tillen en het zorgt ervoor dat je dag zo soepel mogelijk verloopt!

De drie grootste voordelen op een rij:

 1. Het gebruik van een verhuisservice voorkomt stress: de vakmannen hebben een oplossing voor alles waar jij net niet aan gedacht hebt, zoals het aanvragen van een parkeervergunning of het juiste gereedschap voor het demonteren van de meubelstukken.
 2. Met de hulp van professionele verhuizers verhuis jij snel en efficiënt en bespaar je heel veel tijd.
 3. Geen spierpijn! De vakmannen tillen de zware meubelen en verhuisdozen. Zo krijg je geen spierpijn en loop je geen blessure op door een verkeerde manier van tillen!

Wat kost een verhuisbedrijf?

Wat kost een verhuisbedrijf? Gemiddeld €700,- tot €800,- per verhuizing. De verhuiskosten zijn afhankelijk van het aantal verhuizers en de specifieke werkzaamheden. Zo kost een verhuiswagen van 20 m³ en de inzet van één verhuizer gemiddeld €55,- tot €65,- per uur. Extra verhuishulp kost gemiddeld €30,- tot €50,- per verhuizer.

Heb je meer ruimte nodig? Dan is het goedkoper om te investeren in een grotere verhuiswagen dan om meerdere keren heen en weer te rijden. Een verhuiswagen van 50 m³ kost ongeveer €65,- tot €75,- per uur. Benieuwd naar de exact prijs? Vraag gratis offertes aan.

Verhuisbedrijf: kosten 2024

Service Gemiddelde verhuiskosten
Verhuiswagen
Verhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer €55,- tot €65,- per uur
Verhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer €65,- tot €75,- per uur
Verhuizers
Verhuizing naar flat of appartement €700,- tot €800,-
Verhuizing naar twee-onder-een-kap €700,- tot €800,-
Verhuizing naar vrijstaande woning €700,- tot €800,-
Voorrijkosten
Voorrijkosten algemeen €45,- tot €60,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van verhuisbedrijven in Hoofddorp. Besparen? Vergelijk gratis offertes!

Verhuizers gezocht in Hoofddorp?

Vergelijk gratis offertes en kies voor het verhuisbedrijf met het beste aanbod!

Wat kosten verhuizers?

De kosten voor verhuizen lopen enorm uiteen. Het gemiddelde uurtarief van verhuizers ligt rond de €30,- tot €50,-. Dit is onder meer afhankelijk van de specifieke werkzaamheden die je laat uitvoeren, het soort verhuizing en de omvang hiervan en eventueel de ervaring van de verhuizer zelf.


Uurtarief verhuizers

€30,- tot €50,-

Gebaseerd op gemiddelde tarieven van verhuizers uit Hoofddorp.

Laag uurtarief
€30,- per uur

Hoog uurtarief
€50,- per uur

Start gratis offerteaanvraag!

Verhuisservice Hoofddorp: de mogelijkheden!

Als jij ervoor kiest om gebruik te maken van een verhuisservice in Hoofddorp, dan heb je veel verschillende mogelijkheden. Jij bepaalt namelijk zelf hoe de dag eruit komt te zien, en waar je hulp bij wilt hebben. Zo zijn er verschillende verhuisdiensten waar je gebruik van kunt maken. Hieronder lees je daar meer over. Heb jij hulp nodig bij jouw verhuizing? Vergelijk dan gratis offertes en bespaar!


Inpakservice

De inpakservice is fijn als je zelf weinig tijd hebt om de verhuizing voor te bereiden. De vakmannen pakken je spullen in en labelen alles heel efficiënt. Zo hoef je dus niet al weken voorafgaand aan de verhuizing tussen de verhuisdozen te leven én is het uitpakken ook nog eens heel gemakkelijk en snel! Je hoeft zelf geen spullen aan te schaffen, de verhuizers zorgen voor verhuisdozen, labels en tape! Dit kost gemiddeld €40,- per uur.

Montageservice

Een tweede mogelijkheid is het gebruik maken van de montageservice. Handig als je zelf niet heel handig bent of het liefst zo snel mogelijk op de bank wilt ploffen na je verhuisdag.

De verhuizers uit Hoofddorp gebruiken hun eigen gereedschap en schroeven jouw bank, eettafel of kledingkast uit elkaar: klaar voor vervoer. In je nieuwe woning zetten ze de meubelstukken zo snel mogelijk weer in elkaar, terwijl jij je richt op het uitpakken van de verhuisdozen! Voor de montageservice liggen de kosten rond de €30,- tot €40,- per uur.

verhuislift Hoofddorp

Verhuislift

Verhuis jij van of naar een appartement? Kijk eens of het huren van een verhuislift een goede optie is. Hiermee tillen de verhuizers alle zware meubelstukken gemakkelijk via het raam of het balkon naar beneden. Niemand hoeft tien keer de trap op en neer, waardoor je veel sneller klaar bent. Kies wel voor een verhuislift mét verhuizer, zodat je zeker weet dat hij goed bediend wordt. De vakman zet je meubels stevig vast om gevaarlijke situaties te voorkomen. Een verhuislift mét verhuizer huur je al vanaf €65,- per uur!

Meubeltransport

Geen zin om zelf in een grote vrachtwagen te rijden? Dat snappen we: maak daarom gebruik van professioneel meubeltransport. De verhuizers helpen met het inladen van je inboedel en vervoeren dit veilig naar je nieuwe huis.

Een voordeel hiervan is dat je inboedel verzekerd is tegen schade! Vervoer jij zelf je meubelstukken, dan ben je hier niet tegen verzekerd. Meubeltransport kost, afhankelijk van het formaat van de vrachtwagen, rond de €55,- tot €75,- per uur.

Kleine klusjes

Soms moet je in je oude huis kleine klusjes uitvoeren voordat je de woning kunt opleveren of overdragen. Ook dit kan een verhuisbedrijf uit Hoofddorp voor je doen! Deze verhuisservice bestaat uit het dichten van gaten in de muur, het herstellen van schilderwerk of het verwijderen van vloeren. Zo is jouw huis bezemschoon en hoef je zelf niks meer uit te voeren. Wil je gebruik maken van de klusservice? Dit kost gemiddeld €40,- per uur.

Wasmachine verhuizen

Zie je het zitten om zelf te verhuizen in Hoofddorp maar heb je geen idee wat je met je wasmachine aan moet? De wasmachine is groot en log en het is lastig om deze te verplaatsen. Zeker als je hem ook nog eens de trap op of af moet tillen! Verhuisbedrijven beschikken over de juiste tilmiddelen, waarmee zij de wasmachine gemakkelijk verplaatsen. Je kunt een verhuisbedrijf dus ook inhuren voor het verhuizen van alleen je wasmachine.

piano verhuizen

Piano verhuizen

Wist je dat een gemiddelde piano al snel tussen de 200 tot 300 kilo weegt? Ga er dus niet vanuit dat je zelf gemakkelijk een piano verhuist, schakel daarom de hulp in van een verhuisbedrijf in Hoofddorp. Zij tillen het instrument met twee personen op een karretje en pakken het in met dekens en ander inpakmateriaal. Zo voorkomen ze beschadigingen aan de piano én aan de rest van het huis! Met het karretje rollen ze het naar de verhuiswagen, waar ze de piano netjes vastzetten. De kosten liggen tussen de €200,- tot €350,-.

Kunst en antiek verhuizen

Wil jij je kunst of antiek laten verhuizen, kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring. Kwetsbare goederen zoals kunst moeten veilig vervoerd worden. De verhuizers zorgen voor verpakkingen op maat: elk kunstobject is immers anders en vereist een andere behandeling. Met speciale verhuiswagens zorgen de experts voor een minimale klimaatverandering, gezien dit het kunstwerk ook kan beschadigen.

Goederenopslag

Als je kleiner gaat wonen of intrekt bij je partner, dan is de kans groot dat je niet al je meubels mee kunt nemen. Laat je inboedel opslaan bij het verhuisbedrijf! Tegen een vaste prijs per maand huur je een beveiligde opslagruimte waar je spullen warm en droog opgeslagen staan. Zo heb jij de tijd om jezelf af te vragen wat je met deze spullen wilt: verkopen, weggeven of eventueel bewaren voor later. Voor een opslagruimte van 100 m³ betaal je gemiddeld €100,- per maand.

kosten verhuisdiensten

Wat kosten verhuisdiensten?

Als je gaat verhuizen in Hoofddorp bepaal je zelf van welke diensten je gebruik maakt, en heb je dus ook een grote invloed op de totaalprijs. De inpak- en klusservice kost gemiddeld €40,- per uur. Wil je ook de montageservice inschakelen, houd dan rekening met ongeveer €30,- tot €40,- per uur.

Snel verhuizen met een verhuislift? Goed idee: deze huur je al vanaf €65,- per uur. De lift wordt in dat geval bediend door een ervaren verhuizer, waardoor je verzekerd bent van de beste hulp.

Verhuisservice prijzen 2024

Verhuisdienst Gemiddelde prijzen* Omschrijving
Inpakservice €40,- per uur Inpakken inboedel
Garantie dat spullen niet beschadigen
Professioneel inpakmateriaal
Montageservice €30,- tot €40,- per uur Demonteren in oude huis
Monteren in nieuwe huis
Verhuislift €65,- per uur Ladderlift met assistentie
Klusjes €40,- per uur leine klusjes in huis
Piano verhuizen €200,- tot €350,- Zonder beschadigingen
Speciaal vervoer
Goederenopslag €100,- Voor een opslagbox van 100 m3

*Let op: dit zijn gemiddelde verhuiskosten. Exacte prijs weten? Vraag gratis offertes aan!

Verhuizing Hoofddorp: welke soorten zijn er?

Een verhuizing naar Hoofddorp is natuurlijk niet de enige optie: zo zijn er ook veel mensen die vertrekken naar het buitenland! Ook hierbij is de hulp van een verhuisbedrijf enorm waardevol: zij regelen de juiste papieren en houden contact met een internationaal verhuisbedrijf.

Toch zijn dit nog steeds niet de enige soort verhuizingen! Denk bijvoorbeeld ook aan een seniorenverhuizing of een bedrijfsverhuizing. Hieronder lees je meer over de verschillende soorten en waarom de hulp van een verhuizer van pas komt. Ook hulp nodig? Vraag dan gratis offertes aan en bespaar!

Particuliere verhuizing

Een particuliere verhuizing is één van de meest voorkomende soorten. Hierbij zijn er veel mogelijkheden: misschien verhuis je naar de andere kant van de straat, de stad of vertrek je zelfs naar de andere kant van het land! Of de afstand nu klein of groot is: je weet zeker dat de dag zo soepel mogelijk verloopt als je een vakman inschakelt voor één of meerdere verhuisdiensten.

Ook een seniorenverhuizing komt regelmatig voor. Hierbij verhuist een senior naar een verzorgingstehuis of kamer. Dit vereist een goede voorbereiding omdat senioren niet goed tegen stress kunnen. De verhuizers voeren de verhuisdag van A tot Z uit zodat jij je kunt bekommeren over je ouders of grootouders.

Verhuizers inhuren in Hoofddorp?

Vergelijk offertes en vind de vakman met het scherpste aanbod!

Internationale verhuizing

Steeds meer Nederlanders verhuizen naar het buitenland. Ook dit vereist een goede voorbereiding! Afhankelijk van waar je naartoe gaat moet jij de inboedel namelijk verschepen en invoeren of moet je een visum regelen.

Wat doet een internationaal verhuisbedrijf?

Zij regelen een container om je inboedel te verschepen of regelen plek op een vliegtuig. Ze onderhouden contact met een bedrijf in het buitenland, die de verhuizing daar verder oppakt. Ook zorgen ze voor de juiste papieren, als deze nodig zijn. Zo kun jij je richten op het regelen van een visum, woonruimte of een baan!

Internationale verhuizers Hoofddorp: de voordelen

Dit zijn de grootste voordelen van het inhuren van een internationaal verhuisbedrijf uit Hoofddorp:

 • Terwijl jij je focust op praktische zaken, zoals een visum en een baan, regelt het verhuisbedrijf de juiste papieren voor jouw inboedel.
 • Het bedrijf heeft contact met verhuizers in het buitenland die jouw verhuis daar oppakken.
 • Een vakman weet een zeecontainer slim en efficiënt in te pakken zodat er zoveel mogelijk in past.

Bedrijfsverhuizing

Het verhuizen van een kantoorpand, autogarage of fabriekshal vereist een hele goede voorbereiding. Je wilt stilstand van je bedrijf zoveel mogelijk voorkomen: daarom werken verhuizers ook in de weekenden. Zo kunnen je werknemers de volgende werkdag gewoon weer aan de slag!

Een zakelijke verhuizing kan op verschillende manieren. Verhuismateriaal, zoals dozen, tape en labels, worden geleverd. De vakmannen pakken elk bureau in en zorgen ervoor dat de juiste apparatuur in het nieuwe pand weer bij de juiste persoon terecht komen.

Gaat het om een grote bedrijfsverhuizing waarbij machines en apparatuur vervoerd moet worden? Geen zorgen: een verhuizer ervaren in bedrijfsverhuizingen maakt een plan op maat.
verhuizing bedrijf

Hoe kies ik het beste verhuisbedrijf in Hoofddorp?

Er zijn heel veel verhuisbedrijven. Hoe kies je nu het beste bedrijf? Allereerst is het belangrijk om te kiezen voor een bedrijf dat bij je past en verhuizers met wie je een klik hebt. Ze gaan om met jouw bezittingen, dus je moet ze wel kunnen vertrouwen. Voel jij je niet helemaal goed bij een verhuisbedrijf? Vertrouw dan op je onderbuikgevoel.

Daarnaast is het slim om altijd meerdere offertes te vergelijken en te kiezen voor het beste aanbod. Let hierbij niet alleen op de genoemde prijs, maar ook op eventueel bijkomende kosten die je nog moet betalen.

Hieronder lees je waar je op moet letten bij het selecteren van het juiste bedrijf. Ben je op zoek naar een verhuizer in jouw regio? Vergelijk dan gratis offertes en bespaar!

Erkende verhuizers Hoofddorp: waarom inschakelen?

We raden je altijd aan om te kiezen voor erkende verhuizers in Hoofddorp. In Nederland zijn zo’n 235 professionele verhuizers aangesloten bij de brancheorganisatie voor erkende verhuizers. Deze werken allemaal met dezelfde voorwaarden, vastgesteld in samenwerking met de consumentenbond. Je krijgt een garantiecertificaat: dit houdt in dat jouw verhuisdag sowieso doorgaat en eventueel opgepakt wordt door een ander erkend verhuisbedrijf.

Bij niet-erkende verhuizers is de inboedel vaak niet of slechts heel beperkt verzekerd. Bovendien betaal je bij schade vaak eerst een verplicht eigen risico.

Verhuisbedrijf offerte: hierop letten!

Kies voor de beste verhuizing offerte en bespaar tot wel 40%. Maar dan is het wel belangrijk dat je weet waar je op moet letten! We geven je een paar praktische tips:

 • Hoe wordt de prijs berekend? Gaat het om een totaalprijs of een prijs per uur? Het voordeel van een totaalprijs is dat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.
 • Kijk niet alleen naar de prijs, maar ook de voorwaarden. Soms is het slim om iets extra te betalen voor goede garantievoorwaarden!
 • Zitten alle kosten bij de prijs inbegrepen of zijn er nog bijkomende kosten? Zaken als een kilometervergoeding of voorrijkosten hebben vaak nog een grote impact op de totaalprijs.
 • Betaal je in het weekend een toeslag of niet? Bij de meeste bedrijven is dit wel het geval.
 • Kijk ook naar de verhuisverzekering en de hoogte hiervan: is deze hoog genoeg voor jouw inboedel?

Verhuizen, wat regelen?

Een verhuizing is een grote gebeurtenis waarbij je veel moet regelen. Logisch dat het wat overweldigend is! We raden je altijd aan om een checklist te maken voor je gaat verhuizen. Zo heb je in één overzicht duidelijk wat je allemaal moet regelen.

Wat kan niet ontbreken op deze checklist?

Met stip op 1: zeg de huur van je oude huurwoning op! Doe dit op tijd, zodat je voorkomt dat je onnodig dubbele woonlasten betaald. Regel tegelijkertijd ook erkende verhuizers, zodat je verzekerd bent van hulp op je verhuisdag. Regel eventueel vrienden of familie voor hulp en zorg voor oppas voor je kinderen. Zo heb jij op de dag zelf je handen vrij.

Vlak voor en na je verhuizing moet je een aantal dingen doen: zeg oude abonnementen op en geef de gas- en waterstanden van je oude en nieuwe huis door. Schrijf je op tijd in bij je nieuwe gemeente: dit kan al vanaf 4 weken voor je verhuisdag! Geef daarna ook je nieuwe adres door bij instanties zoals de huisarts, tandarts, verzekeringmaatschappijen en verenigingen.

Op je verhuisdag zelf is het belangrijk om één tas in te richten met alle belangrijke spullen die je die dag nodig hebt: portemonnee, een lunch, sleutels en andere eventuele papieren. Zo heb je alles bij de hand en hoef je niet door dichte verhuisdozen te zoeken!

Op zoek naar verhuishulp?

Vergelijk meerdere offertes en bespaar tot wel 40% op de verhuiskosten!

Handige verhuistips!

Hieronder geven we je handige tips voor als je gaat verhuizen!

 • Een dooddoener, maar: begin op tijd! Pak vast een deel van je kledingkast in die je niet meer nodig hebt of vul een verhuisdoos met bestek en servies dat je niet meer hoeft te gebruiken.
 • Houd bij het vullen van de verhuisdozen rekening met het gewicht. Vul een doos niet helemaal met dozen, omdat deze bijna niet meer te tillen zijn.
 • Geef elke kamer in het nieuwe huis een nummer, en gebruik dit nummer op de doos. Zo weten verhuizers en eventuele familieleden die helpen precies waar de verhuisdozen naartoe moeten!
 • Regel het juiste vervoer en kijk op tijd naar eventuele ontheffingen of vergunningen die je moet aanvragen. Bijvoorbeeld een parkeervergunning voor als je de verhuiswagen zo dicht mogelijk bij je voordeur wilt parkeren!
Sluit een verhuisverzekering af! Je inboedel wordt zo veilig mogelijk vervoerd, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Met een verhuisverzekering ben jij verzekerd tegen schade, en krijg je dit bedrag gewoon terugbetaald.

Benieuwd naar de kosten voor het inschakelen van een verhuisbedrijf? Vraag gratis offertes aan.

Goedkope verhuizers Hoofddorp: zo bespaar je op de kosten!

Wil jij goedkoop verhuizen? De kosten voor verhuizen hoeven helemaal niet zo hoog op te lopen als je kiest voor goedkope verhuizers in Hoofddorp. Met het vergelijken van offertes vind je gemakkelijk en snel het goedkoopste verhuisbedrijf in jouw regio.

Maar er zijn nog meer manieren om te besparen op de verhuiskosten!

 • Recycle verhuisdozen! Misschien heeft je familie of een vriend nog dozen op zolder liggen die je mag gebruiken.
 • Verhuis op een doordeweekse dag en voorkom een toeslag in het weekend!
 • Help mee en doe zoveel mogelijk zelf. Besteed één klus uit aan een verhuisbedrijf om toch zo ontspannen mogelijk te verhuizen.
 • Kijk of je recht hebt op een eventuele verhuisvergoeding. Dit is soms het geval als je verplicht moet verhuizen.
 • Vergelijk meerdere offertes en bespaar zo tot wel 40%!

verhuizer Hoofddorp

Verhuisbedrijf uit Hoofddorp inschakelen? Vergelijk gratis offertes!

Wil jij ook zorgeloos verhuizen met de hulp van een verhuisbedrijf? Laat je meubels demonteren en monteren door een vakman of kies voor de inpakservice als je zelf weinig tijd hebt. Op zoek naar een betrouwbaar en goedkoop verhuisbedrijf?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Hierna ontvang je zo snel mogelijk de prijsopgaven van verschillende verhuisbedrijven in jouw regio. Vergelijk op basis van prijs en aanbod en kies zo voor de scherpste offerte.

Je voordeel?

Een besparing die oploopt tot wel 40%! Dat wil jij toch ook? Vergelijken is gratis en helemaal zonder verdere verplichtingen: je zit dus nergens aan vast!

Gratis offertes vergelijken!