Vind de beste verhuizer in Makkum

Kom gemakkelijk en snel in contact met een verhuisbedrijf uit Makkum en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisbedrijven Makkum

Top 10 verhuisbedrijven in Makkum

Compleet overzicht van alle verhuisbedrijven in Makkum en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Verhuisbedrijf Makkum gezocht?

Je zoekt een verhuisbedrijf in Makkum? In deze bedrijvengids vind je een compleet overzicht van alle verhuisbedrijven uit Makkum. Iedere verhuizer heeft een eigen bedrijfspagina met o.a. openingstijden, adres- en contactgegevens.

Via de offerte-service vergelijk je Start nu je gratis offerteaanvraag. Maak gebruik van deze service en vind snel een erkende, scherp geprijsde verhuizer uit Makkum.

Een verhuisbedrijf kan je veel werkzaamheden uit handen nemen om je verhuizing zo zorgeloos mogelijk te maken. Denk aan het inpakken, het monteren en demonteren van meubels, ophangen van verlichting of de tijdelijke opslag van je spullen. Aan deze werkzaamheden zit uiteraard een prijskaartje. Tip: Wil je zo goedkoop mogelijk verhuizen? Voer dan zoveel mogelijk werkzaamheden zelf uit.

Over Makkum

Makkum is een plaats in Friesland met 3410 inwoners bestaande uit 1690 mannen en 1720 vrouwen. Per 1464 huishoudens is er 1 verhuizer beschikbaar.

Overzicht van de top 10 verhuisbedrijven in Makkum en omgeving

Bespaar op de verhuiskosten. Vraag gratis offertes aan!

Goedkoop verhuizen?

Vergelijk gratis offertes van verhuizers en bespaar op de kosten!

Start gratis offerteaanvraag