Verhuisbedrijven in de buurt van Makkum

Een overzicht van alle verhuisbedrijven in de buurt van Makkum

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Makkum? Op deze pagina vind je alle verhuizers uit regio Makkum. Iedere verhuizer in deze bedrijvengids is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast heeft ieder verhuisbedrijf een eigen pagina met adres-, contactgegevens en openingstijden.

Verhuisbedrijf Makkum gezocht?

Doordat alle verhuizers in Nederland zijn opgenomen in onze gids vind je altijd een geschikt verhuisbedrijf voor jouw verhuizing. Benieuwd naar de prijzen? Start nu je gratis offerteaanvraag en je ontvangt spoedig reactie.

Een verhuizer biedt een groot scala van diensten aan om je verhuizing zo zorgeloos mogelijk te maken. Denk aan het inpakken van je spullen, het (de)monteren van meubels, het ophangen van lampen en de tijdelijke opslag van je spullen. Aan deze extra services zit een prijskaartje. Houd je de kosten van je verhuizing het liefst zo laag mogelijk? Regel deze zaken dan zoveel mogelijk zelf.

Informatie over Makkum

Makkum is een plaats in de provincie Friesland en heeft in totaal 3410 inwoners, bestaande uit 1690 mannen en 1720 vrouwen. In totaal telt Makkum 1464 huishoudens.

Goedkoop verhuisbedrijf gezocht?

Bespaar op de verhuiskosten. Vraag gratis offertes aan!