6 verhuisbedrijven in Ede

Een overzicht van alle verhuisbedrijven in Ede

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Je zoekt een verhuisbedrijf in Ede? In deze bedrijvengids vind je een compleet overzicht van alle KvK ingeschreven verhuisbedrijven uit Ede. Iedere verhuizer heeft een eigen bedrijfspagina met o.a. openingstijden, adres- en contactgegevens.

Verhuisbedrijf Ede gezocht?

Via de offerte-service vergelijk je Start nu je gratis offerteaanvraag. Maak gebruik van deze service en vind snel een erkende, scherp geprijsde verhuizer uit Ede.

Een verhuisbedrijf kan je veel werkzaamheden uit handen nemen om je verhuizing zo zorgeloos mogelijk te maken. Denk aan het inpakken, het monteren en demonteren van meubels, ophangen van verlichting of de tijdelijke opslag van je spullen. Aan deze werkzaamheden zit uiteraard een prijskaartje. Tip: Wil je zo goedkoop mogelijk verhuizen? Voer dan zoveel mogelijk werkzaamheden zelf uit.

Over Ede

Ede is een plaats in Gelderland met 70933 inwoners bestaande uit 34497 mannen en 36436 vrouwen. Per 5104 huishoudens is er 1 elektricien beschikbaar.

Goedkoop verhuisbedrijf gezocht?

Bespaar op de verhuiskosten. Vraag gratis offertes aan!

verhuisbedrijf Ede

Wat kost een verhuisbedrijf in Ede?

Wanneer je als particulier gaat verhuizen en graag een verhuisbedrijf wilt inhuren, ben je natuurlijk benieuwd naar de kosten. De goedkoopste oplossing is om de verhuizing samen met vrienden en familie uit te voeren. Echter zorgt dit voor veel geregel en stress. Het inschakelen van een verhuisbedrijf is dan toch de beste optie. De prijs van een verhuizing bestaat uit een aantal factoren en hangt af van de afstand die het verhuisbedrijf af moet leggen en de hoeveelheid spullen die je wil verhuizen. Bovendien is het aantal verhuizers en het tarief dat het verhuisbedrijf hanteert ook van invloed. De gemiddelde kosten liggen rond de €60,- tot €70,- per uur.

Ben je benieuwd naar de exacte verhuiskosten? Vraag dan gratis offertes aan en vergelijk verhuizers uit de bedrijvengids. Zo vind je gemakkelijk een goedkoop verhuisbedrijf uit Ede.

Prijzen verhuisbedrijf Ede

ServiceVerhuiskosten
Verhuiswagen
Verhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer€55,- tot €65,- per uur
Verhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer€65,- tot €75,- per uur
Verhuizers
Verhuizing naar flat of appartement€700,- tot €800,-
Verhuizing naar twee-onder-een-kap€700,- tot €800,-
Verhuizing naar vrijstaande woning€700,- tot €800,-
Voorrijkosten
Voorrijkosten algemeen€45,- tot €60,-

* Dit zijn gemiddelde verhuiskosten. Een exact overzicht op maat ontvangen van de verhuiskosten? Vraag gratis offertes aan.

Wil je goedkoop verhuizen in Ede?

Vergelijk offertes van erkende verhuisbedrijven en verhuis zo goedkoop mogelijk!

Prijsopbouw verhuizing

De verhuiskosten van een verhuisbedrijf worden opgebouwd door een drietal factoren. Dit zijn de prijzen die het verhuisbedrijf zelf hanteert, de kosten van transport en laden en lossen en de reisafstand.

Prijzen transport

Op het moment dat je ervoor kiest om een verhuisbedrijf in te huren, krijg je ook te maken met de kosten voor het transport. Een verhuisbedrijf kijkt naar het aantal spullen en meubels dat verhuist moet worden. Aan de hand daarvan kiezen zij een type verhuiswagen. De gemiddelde prijs van een verhuiswagen van 20m³ plus een bestuurder ligt tussen de €55,- en €65,- per uur. Als er een grotere verhuiswagen nodig is, van 50m³, liggen de prijzen vaak hoger. De bestuurder van de verhuiswagen helpt vaak ook mee met de verhuizing.

Voorrijkosten

Voor een verhuizer is het van belang om te weten wat de afstand tussen het verhuisbedrijf en jouw woning is. Er worden kosten in rekening gebracht voor deze afstand, dit heten ook wel voorrijkosten. Een regionaal verhuisbedrijf rekent vaak de eerste 20 kilometer gratis. Huur je echter een landelijk verhuisbedrijf in? Dan rekenen zij de eerste 60 tot 100 kilometer gratis. De gemiddelde prijzen voor gemaakte kilometers liggen tussen de €0,50 en €1,00.


kosten verhuisbedrijf

Aanvullende diensten

Vaak zijn er een aantal aanvullende diensten die een verhuizer voor je kan doen. Denk bijvoorbeeld aan montageservice van meubels, woningontruimingen of het inpakken van spullen. Heb je een piano? Dan heb je een speciale verhuislift nodig om deze te verhuizen. Mogelijk zijn er verhuiskosten die bovenop de prijs komen, zoals een eventuele parkeervergunning die het verhuisbedrijf nodig heeft of als er een woningontruiming gedaan moet worden. Voor meer informatie over de prijs van aanvullende diensten van verhuizers uit Ede, kijk je in onderstaande tabel.

Kosten aanvullende diensten

Soort klusPrijzen per uur Omschrijving service
Klusjes doen€40,- per uur– Montageservice meubels
– Herstellingswerken en schilderen
Spullen inpakken€40,- per uur– In en uitpakken van de inboedel
– Garantie dat spullen niet beschadigen
Verhuislift€65,- per uur– Verhuislift assistentie voor appartementen
– Koelkasten, bankstellen e.d. verhuizen
Piano verhuizen€200,- tot €350,-– Verhuislift voor de piano
– Zekerheid: de piano is verzekerd
Parkeervergunning€20,- tot €50,-– De prijzen verschillen per gemeente
– Snel verhuizen, het transport staat dichtbij
Opslag inboedel€100,- opslagbox 30 m³– Inboedel tijdelijk opslaan
– Spullen opslaan indien je zelf geen ruimte hebt

*Let op: Dit zijn gemiddelde verhuiskosten. Een exact overzicht op maat ontvangen van de verhuiskosten? Vraag gratis offertes aan.

Verhuislift huren Ede

In sommige gevallen kan het nodig zijn om een verhuislift te huren. Kijk en meet van tevoren op of je meubels door de deuren passen. Wanneer dit niet zo is, moet je een verhuislift huren om de meubels via het raam naar binnen te krijgen. Een verhuislift bestaat uit een schacht met daarop een platform die op verschillende hoogtes is in te stellen. Wat de prijs voor een verhuislift is, hangt van bepaalde dingen af. Zo is een verhuislift met bemanning en een extra verhuizer een stuk duurder dan wanneer je de lift zelf bedient. Het tarief wordt vaak per uur berekend en is gemiddeld zo’n €60,-. Liever de hele dag een verhuislift huren? Reken dan op ongeveer €200,-.

Bedrijfsverhuizing

Plannen om het bedrijf naar een nieuwe locatie te verhuizen, maar wil je de verhuizing niet zelf doen? Een bedrijfsverhuizing kost vaak enorm veel tijd en kan gepaard gaan met veel stress. Omwille van die redenen, schakelen bedrijven vaak een professionele verhuizer in. Je kunt bijvoorbeeld beroep doen op de zogenaamde Professionele Project Verhuizers. Zij hebben veel ervaring met een bedrijfsverhuizing. Zo ben je er zeker van dat de verhuizing efficiënt gebeurt en je je geen zorgen hoeft te maken. Wat de gemiddelde kosten zijn is behoorlijk lastig in te schatten. Heb je een bedrijf met zo’n 50 werkplaatsen, een vergaderruimte en een keuken die verhuisd moeten worden? Dan zijn er minstens 3 grote verhuiswagens, 2 verhuisliften en 8 professionele verhuizers nodig. De verhuiskosten voor een bedrijfsverhuizing liggen ongeveer op € 5.900,-.


verhuizing bedrijf

Soorten bedrijfsverhuizingen

Het is verstandig om een bedrijfsverhuizing uit te besteden aan een erkend verhuisbedrijf. Een bedrijfsverhuizing is namelijk een grote en complexe klus. Bij een bedrijfsverhuizing kun je aan een aantal dingen denken:

 • Opslagruimten van een bedrijf
 • Werkplaatsen van een bedrijf
 • Machines die verhuisd moeten worden
 • Kantoren
 • Bepaalde instellingen, zoals ziekenhuizen of scholen

Internationaal verhuizen

Ga je een tijdje in het buitenland wonen? Dan is er sprake van internationaal verhuizen. Je moet bij internationaal verhuizen met veel meer factoren rekening houden, dan wanneer je binnen Nederland verhuist. Internationaal verhuizen is vaak complex, afhankelijk van waar je heen gaat. Verhuis je naar een buurland, zoals België of Duitsland, dan is het nog te overzien. Ga je naar de andere kant van de wereld, zoals Australië of Nieuw-Zeeland? Dan is internationaal verhuizen vaak een stuk ingewikkelder.

Het internationaal verhuizen van je hele inboedel is vaak goed oplosbaar, maar je dient wel bepaalde documenten goed te controleren. Is je paspoort of ID-kaart nog geldig? Mag je wel rijden in het land waar je naartoe verhuist? Nauwkeurige controle is dus vereist. Daarbij is het goed rekening te houden met huisdieren die mogelijk meeverhuizen. Vaak zijn er bepaalde inentingen vereist, heb je een dierenpaspoort nodig en hanteren bepaalde landen quarantainewetgeving. Raadpleeg, voordat je internationaal gaat verhuizen, de wetgeving van het land. Zo zorg je ervoor dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Video: verhuistips

Let op: de video is in het Engels.

7 tips om goedkoop te verhuizen in Ede

Goedkoop verhuizen wil natuurlijk iedereen. Echter is dit vaak lastiger dan je denkt. Als je gaat verhuizen komen er vaak extra kosten bij kijken. Er zijn een aantal tips waarmee je bespaart op de verhuiskosten en je goedkoop kunt verhuizen:

 • Kies voor een verhuisbedrijf in je buurt: veel bedrijven hanteren bepaalde voorrijkosten. Kies je als particulier een verhuisbedrijf uit Ede, dan heb je deze voorrijkosten niet.
 • Doe van tevoren zelf veel werk: haal meubels uit elkaar, pak dozen in en zet deze klaar. Als je dit zelf doet, is er geen montageservice nodig en hoeft het verhuisbedrijf alleen alles van A naar B te verhuizen.
 • Neem de tijd om voor te bereiden: plan de verhuizing een maand van tevoren, hierdoor voorkom je stress en zorg je dat de verhuizer je rustig door het proces helpen.
 • Verhuis op een doordeweekse dag: neem een vrije dag en vermijd een verhuizing in het weekend, vaak hanteren verhuisbedrijven extra kosten als ze het erg druk hebben. Een doordeweekse dag is vaak rustiger en dus goedkoop.
 • Neem afscheid van spullen: zoek uit wat je wilt bewaren en wat eigenlijk weg kan. Zo zorg je ervoor dat je verhuizing goedkoper is. Verkoop bijvoorbeeld alles wat je niet meer wilt houden, hierdoor houd je extra geld over voor de verhuizing zelf.
 • Gebruik tweedehands verhuisdozen: vraag in je omgeving of mensen nog verhuisdozen over hebben en of je die mag lenen, zo hoef je geen nieuwe dozen te kopen.
 • Vergelijk diverse verhuisbedrijven: tarieven verschillen vaak per verhuisbedrijf, vraag dus meerdere offertes aan om deze te vergelijken, zo bespaar je op de verhuiskosten.

Verhuisbedrijf inschakelen?

Vind een verhuisbedrijf uit Ede door offertes aan te vragen.

Vind een erkend verhuizer!

Vergelijk verschillende offertes om verhuizers uit Ede te vinden.

Vergelijk tarieven

Kies uit een aantal professionele verhuizers uit de bedrijvengids!


Hoe vergelijk je offertes van verhuisbedrijven?

Snel, goedkoop en efficiënt verhuizen? Dan schakel je als particulier of als bedrijf een verhuisbedrijf in. Je kunt van tevoren controleren of het verhuisbedrijf een EPV keurmerk heeft, dit staat voor Erkende Project Verhuizers. Kijk voor meer informatie over dit keurmerk op de website van EPV. Door een verhuisbedrijf in te schakelen sta je er niet alleen voor en helpt de verhuizer je op allerlei manieren. Daarbij is de inboedel die verhuist wordt verzekerd en heb je geen zorgen als er schade ontstaat. Door meerdere offertes aan te vragen en deze te vergelijken, zie je snel welke specialist het voordeligst is en waar je goedkoop uit bent. Hoe vergelijk je offertes?

 • Lees reviews van het bedrijf
 • Check de totaalprijs
 • Controleer eventuele keurmerken
 • Vraag de exacte begin- en einddatum aan
 • Laat alle afspraken op papier vastleggen in een eindofferte

Erkend verhuisbedrijf inschakelen voor een verhuizing en montageservice?

Vraag gratis offertes aan en vind een goedkope verhuizer uit Ede die je helpt met verhuizen.

verhuizer Ede

Direct besparen: vergelijk verhuisbedrijven uit deze gids

Een verhuisbedrijf regelt jouw verhuizing of woningontruiming gemakkelijk, snel en veilig. Wil jij als particulier direct besparen zodat je goedkoop kunt verhuizen? Vind dan een geschikte verhuizer uit Ede door nu gratis offertes aan te vragen. Je ontvangt dan maximaal 6 offertes, die je met bovenstaande tips, met elkaar vergelijkt. Zo krijg je inzicht in de prijs van de verhuizing en vind je een verhuisbedrijf uit de buurt.