Vind de beste verhuizer in Dedemsvaart

Kom gemakkelijk en snel in contact met een verhuisbedrijf uit Dedemsvaart en omgeving. Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten. Zonder enige verplichting.

Gratis - Vrijblijvend

Verhuisbedrijven Dedemsvaart

Top 11 verhuisbedrijven in Dedemsvaart

Compleet overzicht van alle verhuisbedrijven in Dedemsvaart en omgeving

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Verhuisbedrijf Dedemsvaart gezocht?

Je zoekt een verhuisbedrijf in Dedemsvaart? In deze bedrijvengids vind je een compleet overzicht van alle verhuisbedrijven uit Dedemsvaart. Iedere verhuizer heeft een eigen bedrijfspagina met o.a. openingstijden, adres- en contactgegevens.

Via de offerte-service vergelijk je Start nu je gratis offerteaanvraag. Maak gebruik van deze service en vind snel een erkende, scherp geprijsde verhuizer uit Dedemsvaart.

Een verhuisbedrijf kan je veel werkzaamheden uit handen nemen om je verhuizing zo zorgeloos mogelijk te maken. Denk aan het inpakken, het monteren en demonteren van meubels, ophangen van verlichting of de tijdelijke opslag van je spullen. Aan deze werkzaamheden zit uiteraard een prijskaartje. Tip: Wil je zo goedkoop mogelijk verhuizen? Voer dan zoveel mogelijk werkzaamheden zelf uit.

Over Dedemsvaart

Dedemsvaart is een plaats in Overijssel met 12390 inwoners bestaande uit 6155 mannen en 6235 vrouwen. Per 5128 huishoudens is er 1 verhuizer beschikbaar.

Overzicht van de top 11 verhuisbedrijven in Dedemsvaart en omgeving

Bespaar op de verhuiskosten. Vraag gratis offertes aan!


verhuisbedrijf Dedemsvaart

Vind een verhuisbedrijf uit Dedemsvaart!

Met een verhuisbedrijf verhuis je zorgeloos en zo snel mogelijk. Jij kiest zelf welke verhuisservice je inzet: van meubeltransport tot aan het in- en uitpakken van je verhuisdozen. Op zoek naar een verhuizer in jouw regio?

Start gratis offerteaanvraag!

Na je aanvraag krijg je de offertes van verschillende verhuisbedrijven. Je kiest zelf gemakkelijk voor het beste aanbod, waardoor je tot wel 40% op de kostprijs bespaart!

Benieuwd wat een verhuisbedrijf kost en, belangrijker: hoe je bespaart op de verhuiskosten? Op deze pagina geven we je praktische tips voor je verhuizing en vertellen we je de beste tips om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Verhuisbedrijf gezocht?

Zoek je een verhuisbedrijf? Via deze bedrijvengids vind je gegarandeerd een geschikte verhuizer.

Gratis verhuis offertes

Vergelijk gratis offertes van verhuisbedrijven uit je regio. Zonder verplichtingen.

Bespaar tot 40%

Door de offertes van de verhuizers te vergelijken kun je tot wel 40% op de kostprijs besparen!

Wat doet een verhuisbedrijf?

Een verhuisbedrijf voert verschillende werkzaamheden uit: van het vervoeren van je piano of wasmachine tot het inpakken van je verhuisdozen. Het mooie is dat je zelf bepaalt welke diensten je uitbesteedt en zo dus je eigen verhuisdag inricht!

Welke diensten kan ik uitbesteden?

Je kunt ervoor kiezen om je verhuisdag van A tot Z uit te besteden. Zo hoef je nergens om te denken en komen de verhuizers ’s ochtends je spullen inpakken. Wil je graag meehelpen of heb je een klein budget, dan is het slim om één of enkele diensten uit te kiezen waar jij het meeste baat bij hebt. Bijvoorbeeld de montageservice of het meubeltransport.

Hieronder staan de meest voorkomende werkzaamheden van een verhuisbedrijf in Dedemsvaart:

 • Verhuisdozen in- en uitpakken
 • Meubels (de)monteren
 • Kleine klus- en herstelweerzaamheden
 • Meubeltransport
 • Meubels tijdelijk opslaan
 • Bedienen van de verhuislift

verhuizers inhuren Dedemsvaart

Verhuizers inhuren: de voordelen

Twijfel je nog of je jouw verhuizing wilt uitbesteden? Het inhuren van verhuizers heeft een paar hele belangrijke voordelen: minder stress, en vlotte verhuisdag en een goede verhuisverzekering!

Hieronder staan de grootste voordelen voor je op een rij:

 • Je verhuisdag verloopt stress-vrij en zonder problemen!
 • Een verhuizing verloopt een stuk sneller met de hulp van vakmannen.
 • Je inboedel is tijdens de verhuizing verzekerd tegen schade.
 • Met hulp hoef je zelf geen zware verhuisdozen te tillen: je hebt dus geen kans op blessures en loopt niet dagenlang met spierpijn!

Wat kost een verhuisbedrijf?

De kosten voor een verhuisbedrijf van een gemiddelde grootte zijn gemiddeld €700,- tot €800,-. De verhuiskosten zijn natuurlijk afhankelijk van de omvang van je inboedel en de afstand tussen je oude en nieuwe huis. Bij een kleine verhuizing is een verhuiswagen van 20 m³ en één verhuizer voldoende: dit kost ongeveer €55,- tot €65,- per uur.

Dit is een geschikte optie als je in een twee- of driekamerappartement woont. Woon je in een grote vrijstaande woning? Houd er dan rekening mee dat 20 m³ niet voldoende is, en investeer liever voor een verhuiswagen van 50 m³. Dit kost ongeveer €65,- tot €75,- per uur. Benieuwd naar de exact prijs? Vraag gratis offertes aan.

Verhuisbedrijf: kosten 2024

Service Gemiddelde verhuiskosten
Verhuiswagen
Verhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer €55,- tot €65,- per uur
Verhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer €65,- tot €75,- per uur
Verhuizers
Verhuizing naar flat of appartement €700,- tot €800,-
Verhuizing naar twee-onder-een-kap €700,- tot €800,-
Verhuizing naar vrijstaande woning €700,- tot €800,-
Voorrijkosten
Voorrijkosten algemeen €45,- tot €60,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van verhuisbedrijven in Dedemsvaart. Besparen? Vergelijk gratis offertes!

Verhuizers gezocht in je eigen regio?

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40%!

Wat kosten verhuizers?

De kosten voor verhuizers liggen gemiddeld tussen de €30,- tot €50,- per uur. Houd er rekening mee dat de prijs verschilt per bedrijf. De uurprijs is onder andere afhankelijk van de specifieke werkzaamheden, de omvang van de inboedel en de ervaring van de verhuizer. Vind je een goedkope verhuizer, dan ligt het uurtarief eerder rond de €30,-. Bij een duurdere verhuizer betaal je gemiddeld €50,- per uur.


Uurtarief verhuizers

€30,- tot €50,-

Gebaseerd op gemiddelde tarieven van verhuizers uit Dedemsvaart.

Laag uurtarief
€30,- per uur

Hoog uurtarief
€50,- per uur

Start gratis offerteaanvraag!

Verhuisservice Dedemsvaart: de mogelijkheden!

Wil jij ook gebruik maken van de verhuisservice in Dedemsvaart? Je kiest zelf welke werkzaamheden je uitbesteedt. Zo is de inpakservice heel fijn voor iedereen die geen of weinig tijd heeft om zelf de verhuisdozen in te pakken, en is de montageservice heel geschikt voor iedereen die niet zo handig is met gereedschap. Hieronder lees je meer over de vele mogelijkheden. Wil jij ook hulp inschakelen? Start nu je gratis offerteaanvraag en bespaar tot wel 40% op de kosten!


Inpakservice

Bij de inpakservice komen de verhuizers op je verhuisdag al vroeg langs om alle spullen in te pakken: van servies tot aan je boekenverzameling. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf mee te helpen. Je bent dan sneller klaar en houdt de kosten laag. Maar je kunt de verhuizers ook hun tijd gunnen en zelf rustig aan gaan doen! Je hoeft geen verhuisdozen of inpakmateriaal te regelen, want dat doet het verhuisbedrijf. En na afloop nemen ze alle dozen weer mee: zo blijf je er niet mee zitten! Dit kost ongeveer €40,- per uur.

Montageservice

Om je meubels gemakkelijk te verhuizen is het slim om ze te demonteren. Maar daar heb je wél het juiste gereedschap voor nodig en het is ook belangrijk dat je de meubels na afloop weer zonder handleiding (want die heb je al lang weggegooid natuurlijk) weer in elkaar kunt schroeven!

Lukt dit je niet? Geen zorgen! Een verhuisbedrijf haalt je meubelstukken zorgvuldig uit elkaar en bewaart de juiste schroeven bij het juiste item. In je nieuwe woning zetten ze alles vakkundig en snel weer in elkaar: geen wiebelende poten of missende schroeven meer! De kosten hiervoor liggen zo rond de €30 tot €40,- per uur.

verhuislift Dedemsvaart

Verhuislift

Als je verhuist van of naar een appartement (zonder lift) dan is het huren van een verhuislift écht een uitkomst. De vakmannen tillen gemakkelijk jouw inboedel naar boven of naar beneden, zonder dat je tien keer de trap op en af hoeft.

Wil je een verhuislift huren? Kies dan wel voor een lift met bediening. Zo weet je zeker dat de lift veilig gebruikt wordt en er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Je huurt een lift met assistentie al vanaf €65,- per uur.

Meubeltransport

Logisch dat al die verhuisdozen, je bank, eettafel en bed niet allemaal in je eigen auto passen. Je kunt een grote verhuiswagen huren, maar zo’n gevaarte besturen is zonder ervaring een grote uitdaging.

Kies je voor meubeltransport dan profiteer je van grote voordelen: je hoeft zelf niet in de vrachtwagen te rijden, je hebt de hulp van een professionele verhuizer met het in- en uitladen van de wagen én je inboedel is tijdens het vervoer verzekerd tegen schade! Je betaalt hiervoor gemiddeld €55,- tot €75,- per uur, afhankelijk van het formaat van de verhuiswagen.

Kleine klusjes

Soms moeten er in huis kleine klusjes uitgevoerd worden. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van vloerbedekking, schilderwerk bijwerken of het dichten van gaten in de muur. Als je het niet ziet zitten om dit zelf te doen: huur dan het verhuisbedrijf in! Zij zorgen ervoor dat je woning direct klaar is voor oplevering. Voor de klusjes betaal je gemiddeld €40,- per uur. Zijn er veel klussen, schakel dan minimaal 2 verhuizers in.

Wasmachine verhuizen

Zelfs als je het grootste deel van je verhuizing zelf uitvoert, is het slim om een verhuisbedrijf in te zetten voor het verhuizen van je wasmachine. Deze is zwaar en groot en bijna niet te tillen. Bovendien moet de wasmachine in veel huizen naar zolder getild worden! Een verhuisbedrijf beschikt over de juiste tilmiddelen om de wasmachine naar boven te krijgen: een speciale steekkar die de trap op kan of een speciaal harnas om grip op de machine te krijgen. Zo is jouw wasmachine snel verhuisd.

piano verhuizen

Piano verhuizen

Net als een wasmachine is ook een piano verhuizen heel moeilijk. Een piano weegt al snel tot wel 200 kilo! Verhuizers pakken het instrument veilig in om beschadigingen te voorkomen. Aan het instrument zelf, maar ook aan de rest van het huis. Ze tillen de piano op een karretje om hem zo naar de vrachtwagen te rijden. Samen tillen ze het instrument in de vrachtwagen, waar ze hem stevig vastzetten. Zo raakt het instrument tijdens het vervoer ook niet beschadigt. De kosten voor het verhuizen van een piano liggen tussen de €200,- tot €350,-.

Kunst en antiek verhuizen

Het verhuizen van kunst en antiek vereist een andere aanpak dan het verhuizen van de rest van je inboedel. Kwetsbare kunstwerken moeten vervoerd worden met zo weinig mogelijk klimaatverschillen, omdat dit het werk kan beschadigen. Kies daarom voor een verhuisbedrijf ervaren in het vervoer van kunst, zodat je zeker weet dat de vrachtwagen hiervoor geschikt is. Experts maken een op maat gemaakte verpakking zodat alles veilig verplaatst kan worden.

Goederenopslag

Je kunt ook je inboedel opslaan bij het verhuisbedrijf, tijdelijk of voor een langere periode. Waarom? Als je kleiner gaat wonen of niet al je meubels mee kunt nemen, moet je ze ergens anders naartoe brengen. Twijfel je nog wat je met je meubels wilt doen of wil je het bewaren voor later, dan is goederenopslag een goede oplossing. Vanaf €100,- per maand huur je al een opslagbox van 100 m³. Hier staan je goederen veilig, warm en droog opgeslagen totdat je ze weer wilt gebruiken.

kosten verhuisdiensten

Wat kosten verhuisdiensten?

De kosten van je verhuizing zijn voor een groot deel afhankelijk van de diensten die je uitbesteedt. Voor het inpakken van je verhuisdozen en het uitvoeren van klusjes in en rond je huis betaal je gemiddeld €40,- per uur. Voor de montageservice liggen de kosten rond de €30,- tot €40,-. Hierbij krijg je de hulp van één verhuizer! Bij een groot huis kan het slim zijn om een extra verhuizer in te huren: doordat de vakmannen dan sneller klaar zijn bespaar je mogelijk zelfs op de kosten.

Verhuisservice prijzen 2024

Verhuisdienst Gemiddelde prijzen* Omschrijving
Inpakservice €40,- per uur Inpakken inboedel
Garantie dat spullen niet beschadigen
Professioneel inpakmateriaal
Montageservice €30,- tot €40,- per uur Demonteren in oude huis
Monteren in nieuwe huis
Verhuislift €65,- per uur Ladderlift met assistentie
Klusjes €40,- per uur leine klusjes in huis
Piano verhuizen €200,- tot €350,- Zonder beschadigingen
Speciaal vervoer
Goederenopslag €100,- Voor een opslagbox van 100 m3

*Let op: dit zijn gemiddelde verhuiskosten. Exacte prijs weten? Vraag gratis offertes aan!

Verhuizing Dedemsvaart: welke soorten zijn er?

Wist je dat er verschillende soorten verhuizingen zijn? Een verhuisbedrijf is in te zetten voor bedrijfsverhuizingen en zakelijke verhuizingen, maar ook zeker voor een particuliere verhuizing. Elke verhuizing vereist een eigen aanpak en een goede planning. Hieronder lees je meer over de verschillende soorten verhuizingen en waarom het inhuren van erkende verhuizers een goed idee is.

Ga je verhuizen in Dedemsvaart? Schakel hulp in! Vergelijk prijzen van meerdere verhuisbedrijven en bespaar tot wel 40% op de kostprijs!

Particuliere verhuizing

Als je als consument binnen Nederland verhuist, dan noemen we dat een particuliere verhuizing. Het maakt hierbij niet uit of je verhuist naar de andere kant van de stad of naar de andere kant van het land. Ook een seniorenverhuizing is een particuliere verhuizing.

Waarom een verhuisbedrijf inzetten bij particuliere verhuizingen?

Je moet als je gaat verhuizen in Dedemsvaart héél véél regelen. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer: je moet je adres wijzigen, inschrijven bij de gemeente, abonnementen stopzetten en de gas- en waterstanden doorzetten. Terwijl jij je hierop focust is het logisch dat het inpakken er een beetje bij inschiet. Verhuizers halen stressvolle klussen bij je weg zodat jij je kunt focussen op praktische zaken!

Verhuizers inhuren in Dedemsvaart?

Vergelijk offertes en vind de vakman met het scherpste aanbod!

Internationale verhuizing

We zien ook dat steeds meer mensen verhuizen naar het buitenland: dan is er sprake van een internationale verhuizing. Hierbij moet je mogelijk nog meer regelen en plannen: een huis vinden in het buitenland is natuurlijk niet zo makkelijk omdat het niet om de hoek ligt. Daarnaast heb je vaak een visum nodig en moet je eventueel zelfs je inboedel verschepen of per vliegtuig versturen.

Wat doen de verhuizers uit Dedemsvaart?

De vakmannen regelen alle praktische zaken rondom het verhuizen van je meubels. Ze zorgen voor een zeecontainer, pakken deze in en brengen hem naar het schip. Ook houden ze contact met een internationaal bedrijf die je verhuizing in het buitenland verder oppakt!

Internationale verhuizers Dedemsvaart: de voordelen

Wil jij een internationaal verhuisbedrijf uit Dedemsvaart inschakelen? Hieronder zetten we de grootste voordelen voor je op een rij:

 • De vakmannen houden zich bezig met je inboedel zodat jij je kan richten op het regelen van een visum en het vinden van een woning.
 • Erkende verhuizers weten als geen ander hoe zij een zeecontainer of vrachtwagen efficiënt in moeten pakken, zodat alles erin past.
 • De verhuizers hebben contact met een internationaal bedrijf die de verhuizing in het buitenland verder oppakt.

Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing is heel divers. Een zakelijke verhuizing, zoals het verhuizen van een kantoorpand, vereist natuurlijk een compleet andere aanpak dan het verhuizen van een grote fabriekshal! Daarom maken verhuizers bij een bedrijfsverhuizing altijd een plan op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met de dag van de verhuizing, zodat stilstand van het bedrijf zoveel mogelijk voorkomen wordt.

Wil jij je bedrijf verhuizen? Kies dan zeker voor een bedrijf ervaren in bedrijfsverhuizingen. Het verhuisbedrijf levert de verhuisdozen en al het inpakmateriaal. Indien gewenste komen ze ook alle spullen inpakken. Door een nauwkeurige planning zorgen ze er ook voor dat de juiste spullen in de nieuwe ruimte weer bij de juiste persoon terecht komen!

verhuizing bedrijf

Hoe kies ik een verhuisbedrijf in Dedemsvaart?

Met zoveel verhuisbedrijven in Dedemsvaart is het niet gemakkelijk een keuze te maken. Hoe weet je nu welk verhuisbedrijf het beste bij je past of welke verhuizer jou het beste aanbod doet? Allereerst is het belangrijk om te luisteren naar je onderbuikgevoel. Het is belangrijk dat je de erkende verhuizers vertrouwt, omdat ze met je persoonlijke spullen omgaan. Voel jij je niet goed, zoek dan nog even verder.

Daarnaast raden we aan om te kiezen voor erkende verhuizers, omdat je hierbij nu eenmaal meer garanties hebt. Tot slot is het slim om de offertes van verschillende verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken, zodat je verzekerd bent van het beste aanbod. Hieronder lees je daar meer over.

Ben je op zoek naar een verhuizer in jouw regio? Vergelijk dan gratis offertes en bespaar!

Erkende verhuizers Dedemsvaart: waarom inschakelen?

Er zijn ongeveer 235 erkende verhuizers in Nederland. Het voordeel hiervan is dat zij allemaal werken met dezelfde garantievoorwaarden en een verhuisverzekering tot wel €10.000,-. Je verhuizing vindt bovendien gegarandeerd plaats, ook als het bedrijf in de tussentijd onverwacht failliet gaat.

Een niet-erkende verhuizer biedt deze garantie niet, ook niet als je al betaald hebt. Bovendien is de verhuisverzekering vaak een stuk lager en betaal je eerst een verplicht eigen risico voordat de rest van de schade gedekt wordt.

Verhuisbedrijf offerte: hierop letten!

Ga je offertes vergelijken? Je vindt dan gemakkelijk het beste aanbod! Maar je moet wél weten waar je op moet letten. We geven je een paar tips:

 • Is het een totaalprijs of gaat het om een prijs per uur? Bij een totaalprijs weet je zeker waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.
 • Wat zijn de garantievoorwaarden? Deze verschillen ook per bedrijf.
 • Zijn er bijkomende kosten die niet genoemd zijn? Zoals een parkeervergunning voor de verhuiswagen of een kilometervergoeding.
 • Heb je recht op een verhuiskostenvergoeding? Kijk altijd of je eventueel recht hebt op een verhuiskostenvergoeding.

Verhuizen, wat regelen?

Als je gaat verhuizen is het niet altijd duidelijk wat je nu precies moet regelen. Zodra jij je huur opgezegd hebt en een verhuisdatum hebt is het belangrijk om zo snel mogelijk op zoek te gaan naar een verhuisservice in Dedemsvaart. Alleen dan weet je zeker dat je de hulp krijgt van erkende verhuizers.

En dan?

We raden je aan om je verhuizing goed voor te bereiden. Dat betekent: begin op tijd met inpakken en het sorteren van je spullen. Kies wat er mee gaat en waar je vanaf wilt. Dit breng je naar de kringloop, geef je weg of breng je naar de vuilstort. Minder inboedel betekent ook een snellere en goedkopere verhuizing!

Vanaf 4 weken voor je verhuizing kun jij je inschrijven bij je nieuwe gemeente. Begin ook op tijd met het doorgeven van je adreswijziging bij verschillende instanties, zodat zij voldoende tijd hebben deze wijziging door te voeren.

Drie maanden voor je verhuizing is het slim om te kijken naar eventuele vergunningen die je nodig hebt. Vraag een parkeervergunning aan voor je verhuiswagen zodat je deze gemakkelijk dichtbij de voordeur parkeert. Denk ook na over je handbagage: een tas met alle spullen die je op de dag zelf nodig hebt, zoals muntgeld, papieren of andere belangrijke zaken.

Vind snel en gemakkelijk goedkope verhuishulp in Dedemsvaart!

Vergelijk meerdere offertes en kies zelf voor het beste aanbod.

Handige verhuistips!

Tips voor verhuizen nodig? Hieronder geven we je een paar praktische tips om jouw verhuisdag soepel en stressvrij te laten verlopen.

 • Zorg voor een goede voorbereiding! Begin op tijd, pak alles van tevoren in zodat je op de dag zelf alleen nog maar de vrachtwagen hoeft in te laden.
 • Verdeel het gewicht in de verhuisdozen. Vul een doos voor de helft met boeken en vul aan met kussens, dekens of kleding. Zo voorkom je dat de verhuisdozen te zwaar worden.
 • Geef alle kamers in je nieuwe huis een kleur of nummer, en zet dit ook op de dozen. Zo weten verhuizers of vrienden direct in welke ruimte de verhuisdoos hoort en voorkom je dubbel werk.
 • Maak een duidelijke checklist voor je gaat verhuizen. Zo heb je in één overzicht wat je allemaal nog moet regelen.
 • Pak glas en servies in met bijvoorbeeld krantenpapier en vul de rest van de doos op met theedoeken of handdoeken als vulling.
Schakel je verhuizers uit Dedemsvaart in? Kijk ook of er een verhuisverzekering wordt aangeboden. Hiermee is je inboedel verzekerd tegen schade tijdens je verhuisdag! Kijk ook naar de hoogte en of je eventueel een verplicht eigen risico moet betalen.

Benieuwd naar de kosten voor het inschakelen van een verhuisbedrijf? Vraag gratis offertes aan.

Goedkope verhuizers: zo bespaar je op de kosten!

Wil jij goedkoop verhuizen en toch de hulp van een verhuisbedrijf inschakelen? Met de hulp van goedkope verhuizers in Dedemsvaart houd je de kosten zo laag mogelijk. Maar toch is dat niet de enige manier om te besparen!

Zo bespaar jij op de kosten voor het verhuizen:

 • Help mee: ook als je een verhuisbedrijf inhuurt is het slim om zelf mee te helpen met inpakken, inladen en monteren. Zo zijn de verhuizers sneller klaar en worden er minder uren in rekening gebracht.
 • Verhuis op een doordeweekse dag: de meeste verhuizers brengen in het weekend een toeslag in rekening.
 • Neem alleen mee wat noodzakelijk is: door vooraf je spullen te sorteren en een deel weg te doen, heb je minder verhuisdozen, heb je een kleinere verhuiswagen nodig en verloopt je dag een stuk sneller. Hierdoor houd je de kosten laag.
 • Leen verhuisdozen: misschien hebben vrienden of familie nog oude verhuisdozen op zolder liggen die je kunt recyclen. Je kunt ook bananendozen uit de supermarkt verzamelen.
 • Gebruik je eigen spullen: je hebt niet per se bubbeltjesplastic nodig om je kasten goed in te pakken. Doe dit bijvoorbeeld met je handdoeken of oude lakens.
 • Vergelijk offertes: kijk naar de prijzen van meerdere verhuizers en kies de expert met het beste aanbod.

verhuizer Dedemsvaart

Verhuisbedrijf uit Dedemsvaart inschakelen? Vergelijk gratis offertes!

Ga je verhuizen naar Dedemsvaart? Of vertrek je binnenkort naar het buitenland? Voor zowel binnen- en buitenlandse schakel je het beste een ervaren verhuisbedrijf in! Je inboedel wordt vakkundig vervoerd en is bovendien verzekerd tegen schade. Zoek jij verhuizers bij jou in de buurt?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Je ontvangt hierna meerdere offertes van experts in jouw regio. Vergelijk de verschillende prijzen en kies voor de verhuizer met de beste verhuizing offerte. Zo bespaar je gemakkelijk tot wel 40% op de kosten! De offerteservice is gratis en bovendien helemaal vrijblijvend: je zit dus nergens aan vast!

Gratis offertes vergelijken!