10 verhuisbedrijven in Almelo

Een overzicht van alle verhuisbedrijven in Almelo

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Je zoekt een verhuisbedrijf in Almelo? In deze bedrijvengids vind je een compleet overzicht van alle KvK ingeschreven verhuisbedrijven uit Almelo. Iedere verhuizer heeft een eigen bedrijfspagina met o.a. openingstijden, adres- en contactgegevens.

Verhuisbedrijf Almelo gezocht?

Via de offerte-service vergelijk je Start nu je gratis offerteaanvraag. Maak gebruik van deze service en vind snel een erkende, scherp geprijsde verhuizer uit Almelo.

Een verhuisbedrijf kan je veel werkzaamheden uit handen nemen om je verhuizing zo zorgeloos mogelijk te maken. Denk aan het inpakken, het monteren en demonteren van meubels, ophangen van verlichting of de tijdelijke opslag van je spullen. Aan deze werkzaamheden zit uiteraard een prijskaartje. Tip: Wil je zo goedkoop mogelijk verhuizen? Voer dan zoveel mogelijk werkzaamheden zelf uit.

Over Almelo

Almelo is een plaats in Overijssel met 72425 inwoners bestaande uit 35857 mannen en 36568 vrouwen. Per 3151 huishoudens is er 1 elektricien beschikbaar.

Goedkoop verhuisbedrijf gezocht?

Bespaar op de verhuiskosten. Vraag gratis offertes aan!

verhuisbedrijf Almelo

Wat kost een verhuisbedrijf in Almelo?

Er staat een verhuizing op je planning, dus je huurt een verhuisbedrijf in uit Almelo omdat je het verhuizen als particulier liever niet zelf doet. Het is goedkoop om het wél zelf te doen, bijvoorbeeld met hulp van vrienden en familie. Vaak zorgt dit toch voor enige stress en veel geregel, waardoor het aantrekkelijker is om erkende verhuizers in te huren voor de verhuizing. Maar wat zijn de prijzen voor het inhuren van een verhuisbedrijf? De prijs is opgebouwd uit een aantal factoren, zoals de afstand die het verhuisbedrijf moet afleggen, het aantal spullen dat je wilt verhuizen en hoeveel verhuizers er ingeschakeld moeten worden. Gemiddeld liggen de kosten voor verhuizen tussen de €60,- en €70,- per uur.

Wil je meer weten over verhuiskosten of het huren van een verhuislift? Vraag dan nu gratis offertes aan via het offerteformulier. Vergelijk de prijsopgaven onderling en vind een verhuizer uit Almelo die aan jouw eisen voldoet.

Prijzen verhuisbedrijf Almelo

In onderstaande tabel zie je de gemiddelde verhuiskosten voor het inhuren van een verhuisbedrijf uit Almelo.

ServiceVerhuiskosten
Verhuiswagen
Verhuiswagen 20m³ + 1 verhuizer€55,- tot €65,- per uur
Verhuiswagen 50m³ + 1 verhuizer€65,- tot €75,- per uur
Verhuizers
Verhuizing naar flat of appartement€700,- tot €800,-
Verhuizing naar twee-onder-een-kap€700,- tot €800,-
Verhuizing naar vrijstaande woning€700,- tot €800,-
Voorrijkosten
Voorrijkosten algemeen€45,- tot €60,-

* Dit zijn gemiddelde verhuiskosten. Een exact overzicht op maat ontvangen van de verhuiskosten? Vraag gratis offertes aan.

Besparen op de prijs en goedkoop verhuizen in Almelo?

Vraag offertes aan en vergelijk deze onderling, vind een verhuisbedrijf uit jouw buurt!

Prijsopbouw verhuizing

Er zit een bepaalde prijsopbouw in de kosten voor een verhuizing. De verhuiskosten bestaan uit drie belangrijke factoren. Dit het transport, de reisafstand (voorrijkosten) en het tarief dat het verhuisbedrijf zelf aanhoudt.

Prijzen transport

Kies je voor het inschakelen van een verhuisbedrijf, dan moet je rekening houden met het feit dat er kosten voor het transport bijkomen. Deze zijn gebaseerd op de grootte van de verhuiswagen, plus de bestuurder. Eerst komt er een verhuizer kijken naar de spullen die verhuisd moeten worden. Vervolgens maakt het verhuisbedrijf een inschatting en zoeken zij een verhuiswagen uit. Een verhuiswagen van 20m³ plus een bestuurder kost €55,- tot €65,- per uur. Wanneer een kleine verhuiswagen niet groot genoeg is, kiezen zij een wagen van 50m³. Hiervan liggen de kosten een stuk hoger. In de meeste gevallen helpt de bestuurder ook mee met de verhuizing.

Voorrijkosten

De voorrijkosten zijn de kosten die een verhuisbedrijf maakt om vanaf het bedrijf naar jouw woning te komen. Het is voor een verhuizer dus van belang dat hij de precieze afstand weet. Vaak rekent een landelijk verhuisbedrijf de eerste 60 tot 100 kilometer gratis. Kies je een regionaal verhuisbedrijf? Dan is de eerste 20 kilometer vaak gratis. Verhuizers rekenen vaak €0,50 tot €1,00 per kilometer.


kosten verhuisbedrijf

Aanvullende diensten

Je schakelt een verhuisbedrijf niet alleen in om te verhuizen. Het is ook mogelijk om ze in te huren voor aanvullende diensten, zoals het inpakken van spullen, montageservice of woningontruimingen. Wanneer je een piano hebt, is het handig om een speciale verhuislift te huren voor de verhuizing. Aanvullende diensten kunnen invloed hebben op de verhuiskosten. Moeten de verhuizers een parkeervergunning aanvragen? Dan betaal je hier ook voor. De piano meeverhuizen is een dure uitgave en kost gemiddeld €275,-. Als je meer informatie wilt over de prijs van aanvullende diensten die verhuizers uit Almelo voor je doen, neem je een kijkje in onderstaande tabel.

Prijzen aanvullende diensten

In deze tabel staan de gemiddelde prijzen voor aanvullende diensten die een verhuisbedrijf uitvoert.

Soort klusPrijzen per uur Omschrijving service
Klusjes doen€40,- per uur– Montageservice meubels
– Herstellingswerken en schilderen
Spullen inpakken€40,- per uur– In en uitpakken van de inboedel
– Garantie dat spullen niet beschadigen
Verhuislift€65,- per uur– Verhuislift assistentie voor appartementen
– Koelkasten, bankstellen e.d. verhuizen
Piano verhuizen€200,- tot €350,-– Verhuislift voor de piano
– Zekerheid: de piano is verzekerd
Parkeervergunning€20,- tot €50,-– De prijzen verschillen per gemeente
– Snel verhuizen, het transport staat dichtbij
Opslag inboedel€100,- opslagbox 30 m³– Inboedel tijdelijk opslaan
– Spullen opslaan indien je zelf geen ruimte hebt

*Let op: Dit zijn gemiddelde verhuiskosten. Een exact overzicht op maat ontvangen van de verhuiskosten? Vraag gratis offertes aan.

Verhuislift huren Almelo

Het kan voorkomen dat meubels niet door de deuren van je nieuwe woning passen. Dan is het handig om een verhuislift te huren. Meet dus van tevoren op of de meubels door de deuren gaan. Met een verhuislift verhuis je de meubels bijvoorbeeld door het raam. Het apparaat heeft een schacht met een platform erop, die instelbaar is op verschillende hoogtes. De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Huur je een verhuislift met bemanning en een extra verhuizer? Dan lopen de kosten snel op. Kies ervoor om de lift zelf te bedienen, dit scheelt je geld. Vaak wordt het tarief per uur berekend. Gemiddeld kost een verhuislift €60,- per uur. Heb ‘m een hele dag nodig? Dan reken je op een bedrag rond de €200,-.

Bedrijfsverhuizing

Je verhuist met het bedrijf naar een nieuw pand, maar besteedt de verhuizing liever uit aan een professionele verhuizer. Een bedrijfsverhuizing kost namelijk enorm veel tijd. Bovendien komt er vaak veel stress bij kijken. Het is dus aan te raden om een professionele verhuizer in te schakelen voor de bedrijfsverhuizing.

Een verhuisbedrijf van de Professionele Project Verhuizers hebben veel ervaring en zorgen ervoor dat de verhuizing efficiënt verloopt. Zo hoef jij je geen zorgen te maken. De kosten voor een bedrijfsverhuizing zijn lastig in te schatten en hangen af van het aantal werkplaatsen, hoeveel verhuisdozen er mee moeten en hoeveel extra ruimtes er meegaan naar het nieuwe pand. Bij extra ruimtes denk je aan de keuken en vergaderruimtes. Bij een bedrijf met 50 werknemers, inclusief een vergaderruimte en een keuken, zijn er 3 verhuiswagens, 2 verhuisliften en 8 man personeel nodig. Dit alles bij elkaar kost zo’n €5.900-.


verhuizing bedrijf

Soorten bedrijfsverhuizingen

Besteed een bedrijfsverhuizing uit aan een erkend verhuisbedrijf. Dit bespaart je een hoop moeite, tijd en stress. Een bedrijfsverhuizing is behoorlijk complex, waar veel dingen bij komen kijken. Er zijn een aantal soorten te onderscheiden bij een bedrijfsverhuizing:

 • Opslagruimten van een bedrijf
 • Werkplaatsen van een bedrijf
 • Machines die verhuisd moeten worden
 • Kantoren
 • Bepaalde instellingen, zoals ziekenhuizen of scholen

Internationaal verhuizen

Als je voor een tijd in het buitenland gaat wonen, moet je natuurlijk ook je hele inboedel verhuizen. Wanneer de verhuizing buiten Nederland valt, is er sprake van internationaal verhuizen. Internationaal verhuizen is vaak behoorlijk ingewikkeld. Bovendien moet je met veel meer factoren rekening houden. Verhuis je naar België, Frankrijk of Duitsland, dan is het verhuizen nog te overzien en regel je alles met een verhuizer. Maar wanneer je naar Zuid-Afrika of Australië gaat is internationaal verhuizen vaak veel complexer.

Het is bijvoorbeeld belangrijk om bepaalde documenten te controleren op geldigheid, zoals je paspoort of rijbewijs als je internationaal gaat verhuizen. Controleer ook of je met je huidige rijbewijs wel bevoegdheden hebt om te rijden in het land waar je naartoe gaat. Heb je huisdieren? Dan is het ook van belang om hier rekening mee te houden. Sommige landen hanteren bij huisdieren een quarantainewetgeving. Raadpleeg voordat je internationaal gaat verhuizen de wetgeving van het land.

Video: verhuistips

Let op: de video is in het Engels.

7 tips om goedkoop te verhuizen in Almelo

Wie wil er nou niet zo goedkoop mogelijk verhuizen? Iedereen natuurlijk. Dit is echter vaak best lastig. Wanneer je gaat verhuizen naar een nieuwe woning, komen er vaak extra kosten bij die je in eerste instantie niet ingecalculeerd had. Hieronder staan een aantal tips waarmee je op de verhuiskosten kunt besparen en goedkoop verhuist:

 • Kies voor een verhuisbedrijf in je buurt: Kies je als particulier een verhuisbedrijf uit Almelo, dan heb je geen voorrijkosten.
 • Doe van tevoren zelf veel werk: als je zelf meubels uit elkaar haalt en dozen inpakt en klaarzet, heb je geen montageservice nodig, hierdoor verhuis je goedkoop.
 • Neem de tijd om voor te bereiden: plan de verhuizing vroeg van tevoren, zodat je stress voorkomt.
 • Verhuis op een doordeweekse dag: neem een vrije dag en vermijd een verhuizing in het weekend, dit bespaart kosten omdat verhuisbedrijven op drukke dagen (in het weekend) meer geld vragen. Doordeweeks verhuizen is dus rustig en goedkoop.
 • Neem afscheid van spullen: zoek al je spullen uit en leg apart wat je wilt bewaren. De rest gooi je weg, breng je naar de kringloop of verkoop je.
 • Gebruik tweedehands verhuisdozen: voorkom dat je nieuwe verhuisdozen moet kopen door in je omgeving te vragen of mensen verhuisdozen over hebben.
 • Vergelijk diverse verhuisbedrijven: de prijzen voor verhuizen verschillen vaak per verhuisbedrijf, vraag dus meerdere offertes aan om deze te vergelijken, zo bespaar je op de verhuiskosten.

Verhuisbedrijf inschakelen?

Vind een verhuisbedrijf uit Almelo door offertes aan te vragen.

Vind een erkend verhuizer!

Vergelijk verschillende offertes om verhuizers uit Almelo te vinden.

Vergelijk tarieven

Kies uit een aantal professionele verhuizers uit de bedrijvengids!


Hoe vergelijk je offertes van verhuisbedrijven?

Wil je goedkoop maar ook efficiënt verhuizen? Dat is mogelijk. Schakel als bedrijf of als particulier zijnde een erkende verhuizer in. De verhuizers helpen je op allerlei manieren, door bijvoorbeeld te helpen met woningontruimingen, het inpakken van spullen of montageservice. Schakel je een verhuisbedrijf in? Dan ben je verzekerd voor de inboedel als er eventuele schade ontstaat tijdens het verhuizen. Sommige verhuisbedrijven hebben een EPV keurmerk. Kijk voor meer informatie over dit keurmerk op de website van EPVVraag meerdere offertes aan en vergelijk deze, zodat je voordelig een verhuisbedrijf uit Almelo inhuurt. Hoe vergelijk je deze prijsopgaven?

 • Lees reviews van het bedrijf
 • Check de totaalprijs
 • Controleer eventuele keurmerken
 • Vraag de exacte begin- en einddatum aan
 • Laat alle afspraken op papier vastleggen in een eindofferte

Een goedkoop verhuisbedrijf inschakelen voor woningontruimingen of verhuizingen?

Schakel een verhuizer uit Almelo in door gratis offertes aan te vragen!

verhuizer Almelo

Direct besparen: vergelijk verhuisbedrijven uit deze gids

Met een verhuisbedrijf heb jij geen omkijken naar het verhuizen en gebeurt alles snel en veilig. Als particulier of bedrijf goedkoop verhuizen in Almelo? Vraag dan gratis offertes aan. Je ontvangt 6 prijsopgaven die je vrijblijvend met elkaar vergelijkt. Op die manier krijg je zicht op de exacte prijzen en vind je een goedkoop verhuisbedrijf bij jou in de buurt.