Verhuisbedrijven in de buurt van Achlum

Een overzicht van alle verhuisbedrijven in de buurt van Achlum

Gratis offertes vergelijken Vergelijk offertes en bespaar!

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Achlum? Op deze pagina vind je alle verhuizers uit regio Achlum. Iedere verhuizer in deze bedrijvengids is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast heeft ieder verhuisbedrijf een eigen pagina met adres-, contactgegevens en openingstijden.

Verhuisbedrijf Achlum gezocht?

Doordat alle verhuizers in Nederland zijn opgenomen in onze gids vind je altijd een geschikt verhuisbedrijf voor jouw verhuizing. Benieuwd naar de prijzen? Start nu je gratis offerteaanvraag en je ontvangt spoedig reactie.

Een verhuizer biedt een groot scala van diensten aan om je verhuizing zo zorgeloos mogelijk te maken. Denk aan het inpakken van je spullen, het (de)monteren van meubels, het ophangen van lampen en de tijdelijke opslag van je spullen. Aan deze extra services zit een prijskaartje. Houd je de kosten van je verhuizing het liefst zo laag mogelijk? Regel deze zaken dan zoveel mogelijk zelf.

Informatie over Achlum

Achlum is een plaats in de provincie Friesland en heeft in totaal 525 inwoners, bestaande uit 253 mannen en 272 vrouwen. In totaal telt Achlum 234 huishoudens.

Goedkoop verhuisbedrijf gezocht?

Bespaar op de verhuiskosten. Vraag gratis offertes aan!